Sms gateway

En SMS-gateway er det som tillater bedriften din å sende og motta SMS til kundene dine via APIer. Gatewayen oversetter meldingen slik at den er kompatibel med den mottagende mobiltelefonen. Vårt API tillater deg å automatisere utsendingen av SMS basert på bestemte aktiviteter. Det kan være SMS-påminnelser, markedsføring, varsler eller oppfølging av kunder. For eksempel kan en SMS sendes automatisk når en pakke er sendt til mottakeren.

SMS gateway + forretningssystem = suksess

Med en SMS-gateway og et API kan du enkelt integrere SMS-plattformen med ditt eksisterende system, enten det er en nettside, et CRM-system eller andre essensielle systemer for bedriften din.

De fleste bedrifter som sender ut SMS til kundene sine bruker et API. Dette er teknologien som gjør masseutsendelse av SMS mulig! Dette gjør det mulig for deg å kommunisere med kundene dine fra én plattform. Si adjø til utallige sider og ulike brukere!

Hvordan fungerer SMS-gateways?

Tidligere var SMS-gatewayer fysiske enheter med SIM-kort, men den tiden er forbi. Dagens versjoner er langt mer avanserte. De opererer nå gjennom skybaserte systemer og bruker en SMS-API. Disse gatewayene sender meldinger gjennom et nettverk ved hjelp av det som kalles Short Message Peer-to-Peer (SMPP) protokoll.

Hvilken betydning har det for deg?

Gatewayen gjør jobben enklere både for deg som avsender og for dine kunder. I stedet for å sende individuelle meldinger til hver person i kontaktlisten din, kan du nå med et tastetrykk sende riktig melding til riktig kunde, noe som forenkler prosessen og gjør kommunikasjonen mer effektiv.

SMS-gatewayer gjør det mulig for deg å sende samme melding til flere personer, uansett hvor de befinner seg i verden. Dette betyr at du kan utføre masseutsendelser, sende hendelsesspesifikke SMS-er og tilpasse meldinger basert på kundenes handlinger, alt fra ett system. Dette sparer deg tid og sikrer at du kan kommunisere med kundene dine nøyaktig når og hvordan du vil, samtidig som det gir en mer personlig tilnærming.