Telefonbruk

Om Intellipush

Intellipush ble stiftet i 2013 av Meat Digital AS (nå Visma Digital Commerce), Kardigan AS og Anders Wisur. Aktørene var på jakt etter en løsning for Sarpsborg Kommune, og stiftet selskapet for å dekke behovet for en tømmekalender for kommunen. Gjennom 10 år har noen eiere solgt seg ut og andre kjøpt seg inn. I dag er selskapet familieeid med brødrene Wisur på frontlinjen.

Gjennom selskapets levetid har det vært tydelig hvilke verdier som utgjør kjernen av Intellipush, nemlig service og ytelse. Selskapet har hele tiden blitt formet og videreutviklet til å være en serviceplattform med fokus på å levere komplette tjenester med gode integrasjoner og samarbeidspartnere. Uansett hvilken retning selskapet har utviklet seg i, har fokuset alltid vært på funksjonalitet og stabilitet. Fruktene av arbeidet og dedikasjonen kommer til synet i form av langvarige kundeforhold og fornøyde kunder.

Som et resultat av et tiårs arbeid, legger vi i dag stor vekt på SMS-funksjonalitet og brukervennlige tjenester for kundene våre. I dag har vi kontorer i Fredrikstad og er i stadig vekst. Vi jobber med både lokale, nasjonale og internasjonale kunder for å tilby en solid og fleksibel SMS-løsning.

Hvem er vi?

Anders Berthling Wisur
Anders Berthling WisurDaglig leder og gründer
Thomas A. Wisur
Thomas A. WisurStyreleder
Simen Matri Apenes
Simen Matri ApenesForretningsutvikler
Sofie Byvold
Sofie ByvoldSoMe ansvarlig
Espen Wisur
Espen WisurMedeier

Prøv Intellipush selv!

Ingen månedskostnad, ingen oppstartskostnad. Du betaler kun for sending av SMS! Opprett konto og prøv Intellipush gratis i dag. Du mottar gratis SMS credits, så du kan teste ut plattformen før du bestemmer deg.

Kontakt Intellipush i dag