Om Intellipush

Om Intellipush

Tidlige dager

Intellipush ble grunnlagt i 2013 av Anders Berthling Wisur, Meat Digital (nå Visma Digital Commerce) og Kardigan AS, som oppsto fra behovet for å tilby en pålitelig norsk løsning for Sarpsborg kommune. Gjennom det siste tiåret har selskapet utviklet seg med skiftende eierskap samtidig som det har holdt fast ved sine kjerneverdier om service og ytelse. I dag er Intellipush et familieeid selskap ledet av Wisur-brødrene.

Gjennom sin historie har Intellipush prioritert å levere omfattende tjenester med sterk vekt på funksjonalitet og stabilitet. Vår plattform er utformet for sømløse integreringer og partnerskap, som fremmer langsiktige kundeforhold og høy tilfredshet.

I dag

Med over et tiår med erfaring har vi forfinet fokuset vårt på SMS-funksjonalitet og brukervennlige tjenester. Med hovedkontor i Fredrikstad betjener vi både lokale og internasjonale kunder, og tilbyr en solid og fleksibel SMS-løsning. Bli med i vårt voksende fellesskap av fornøyde kunder og opplev påliteligheten til Intellipush på nært hold.

Hvem er vi?

Anders Berthling Wisur
Anders Berthling WisurDaglig leder og gründer
Thomas A. Wisur
Thomas A. WisurStyreleder
Simen Matri Apenes
Simen Matri ApenesForretningsutvikler
Sofie Byvold
Sofie ByvoldSoMe ansvarlig
Espen Wisur
Espen WisurMedeier

Velg Intellipush som din SMS-Leverandør.

Med Intellipush får du ikke bare en pålitelig og effektiv SMS-tjeneste for kommunikasjon og markedsføring, men også en partner som hjelper deg på veien. Kom i gang med effektiv kommunikasjon i dag!

Kontakt Intellipush SMS i dag