SMS API og SMS Gateway

Moderne og robust SMS API

– integrert rett inn i ditt system

Ønsker du en SMS integrasjon direkte i ditt system? Med Intellipush sitt SMS API kan du få SMS-funksjonalitet rett inn i systemene du bruker. Integrer SMS inn i nettsiden, nettbutikken, kassasystemet eller CRM-systemet ditt! Nå kan du samle all funksjonaliteten du trenger på ett sted. SMS APIet er

ROBUST, FLEKSIBELT og SIKKERT

Sikkert SMS API

Sikkert SMS API

Vårt SMS API er sikret med OAuth 2.0 autorisasjon! Dette er bransjestandarden for autorisasjon og sørger for at det er riktig nettside eller applikasjon som får tilgang til programvaren. I tillegg tilbyr vi ekstra sikkerhet ved å låse APIet til IP-adressen din. Vi har også ferdige feilsøkings- og utviklerverktøy.

SMS API logger og kode

REST og OAuth 2.0

Med REST API er integrasjonsprosessen en bris for utviklere og programmerere. REST API henter og lagrer nødvendig data, og gir utviklerne stor fleksibilitet. REST støttes av de vanligste protokollene som HTTP og returnerer svar i en rekke format som HTML, XML, plain text og JSON.

Swagger dokumentasjon

Swagger dokumentasjon

SMS APIet vårt er svært godt dokumentert med fullstendig Swagger dokumentasjon. Swagger sitt API-rammeverk gjør det enkelt og oversiktlig å finne fram til informasjonen. I tillegg er Swagger kjent for å kunne generere interaktiv dokumentasjon.

Les vår Swagger dokumentasjon

Finn den perfekte løsningen for deg!

Det eneste som står mellom deg og en fullstendig sømløs hverdag er et lite tastetrykk! Gjør som flere tusen andre og begynn å samle alle verktøyene du trenger på et sted. Og når du først er her, hvorfor ikke begynne med SMS?

Start med å teste plattformen gratis, ta en titt på API dokumentasjonen, ta en kaffe med oss eller snakk med en av våre samarbeidspartnere – valget er ditt!

SMS tjeneste og plattform

Velg Intellipush som din SMS-Leverandør.

Med Intellipush får du ikke bare en pålitelig og effektiv SMS-tjeneste for kommunikasjon og markedsføring, men også en partner som hjelper deg på veien. Kom i gang med effektiv kommunikasjon i dag!

Kontakt Intellipush SMS i dag