Samarbeidspartnere

Vi samarbeider med de beste

Netron Logo

Netron har gjennom 20 år opparbeidet en solid markedsføringskompetanse. De er spesialister innen markedsføring på digitale flater. Netron har utarbeidet en egen metodikk for å jobbe effektivt med inbound marketing og samordning av kommunikasjonen i alle egne, kjøpte og fortjente medier.

Inlet Logo

Inlet hjelper sine kunder med å automatisere prosessen for bestilling, betaling, aksess og kundekommunikasjon. De tilbyr kundene sine en enkel og helhetlig kundereise for kundens kunder samtidig som vi har en målsetning om å øke marginer og redusere kostnader for utleieaktører.

Nimbus Logo

Nimbus Direct er i dag vår største samarbeidspartner på salg, kundeoppfølging og service. Nimbus Direct har lang erfaring og jobber tett med Altibox og Viken Fibernett. Nimbus sikrer kundene våre god oppfølging og fantastisk hjelp med SMS markedsføring.

Din bedrift?

Utviklere og integrasjonspartnere

Gjennom sine tre avdelinger, har Netron bred kunnskap og erfaring innen informasjonsteknologi og -tjenester. De spesialiserer seg på content marketing, prosjektstyring, design og film, samt strategisk kommunikasjon på digitale flater. Gjennom avdelingen Netron kode lager Netron websider, mer omfattende digitale løsninger og apper.

Kardigan Logo

Kardigan utvikler robuste integrasjonsløsninger og programvare for bedriftsmarkedet. Kardigan har jobbet med kunder som Ventelo, Amedia, Sarpsborg kommune, Nettavisen, We Made, Fredrikstad Blad og fler.

Ønsker du å bli en av våre samarbeidspartnere?

Vi er alltid på utkikk etter nye samarbeidspartnere. Om du er interessert i å bli forhandler, utviklings- eller integrasjonspartner kan du kontakte oss på info@intellipush.com eller ved å fylle ut kontaktskjema.

Takk for din henvendelse!
OBS! Her skjedde det noe rart. Vennligst prøv igjen.

Prøv Intellipush selv!

Ingen månedskostnad, ingen oppstartskostnad. Du betaler kun for sending av SMS! Opprett konto og prøv Intellipush gratis i dag. Du mottar gratis SMS credits, så du kan teste ut plattformen før du bestemmer deg.

Opprett konto
Kontakt Intellipush i dag