Utviklere og integrasjonspartnere

Netron Logo

Gjennom sine tre avdelinger, har Netron bred kunnskap og erfaring innen informasjonsteknologi og -tjenester. De spesialiserer seg på content marketing, prosjektstyring, design og film, samt strategisk kommunikasjon på digitale flater. Gjennom avdelingen Netron kode lager Netron websider, mer omfattende digitale løsninger og apper.

Hirvi Logo

HIRVI er et fullservice kreativt byrå basert på Østlandet, som leverer grafiske og digitale tjenester.

Vårt team med innovative fagfolk er opptatte av å samarbeide med gode mennesker og spennende bedrifter for å designe og utvikle tilpassede markedsløsninger.

NLB media Logo

NLB MEDIA AS er et innovativt og nytenkende mediebyrå som brenner for å skape digitalt innhold. Å jobbe med noe man brenner for gjør jobben ekstra drivende. Hvilket gjenspeiler seg i arbeidet vi gjør og resultatene vi skaper.

Din bedrift?

Samarbeidspartnere

Vi samarbeider med de beste

Netron Logo

Netron har gjennom 20 år opparbeidet en solid markedsføringskompetanse. De er spesialister innen markedsføring på digitale flater. Netron har utarbeidet en egen metodikk for å jobbe effektivt med inbound marketing og samordning av kommunikasjonen i alle egne, kjøpte og fortjente medier.

Idyllfestivalen Logo

IDYLL Festivalen arrangeres 17. og 18. juni 2022

Festivalen ønsker å samle familie, venner og kollegaer med en miks av artister som treffer alle. Festivalen har fri aldersgrense.

Festivalen avholdes midt i hjertet av Fredrikstad, på den idylliske øya Isegran.

Inlet Logo

Inlet hjelper sine kunder med å automatisere prosessen for bestilling, betaling, aksess og kundekommunikasjon. De tilbyr kundene sine en enkel og helhetlig kundereise for kundens kunder samtidig som vi har en målsetning om å øke marginer og redusere kostnader for utleieaktører.

Nimbus Logo

Nimbus Direct er i dag vår største samarbeidspartner på salg, kundeoppfølging og service. Nimbus Direct har lang erfaring og jobber tett med Altibox og Viken Fibernett. Nimbus sikrer kundene våre god oppfølging og fantastisk hjelp med SMS markedsføring.

Din bedrift?

Ønsker du å bli en av våre samarbeidspartnere?

Vi er alltid på utkikk etter nye samarbeidspartnere. Om du er interessert i å bli forhandler, utviklings- eller integrasjonspartner kan du kontakte oss på info@intellipush.com eller ved å fylle ut kontaktskjema.

Takk for din henvendelse!
OBS! Her skjedde det noe rart. Vennligst prøv igjen.

Prøv Intellipush selv!

Ingen månedskostnad, ingen oppstartskostnad. Du betaler kun for sending av SMS! Opprett konto og prøv Intellipush gratis i dag. Du mottar gratis SMS credits, så du kan teste ut plattformen før du bestemmer deg.

Opprett konto
Kontakt Intellipush i dag