Våre samarbeidspartnere

Vi samarbeider med de beste bedriftene i sin bransje!

Netron Logo

Gjennom sine tre avdelinger og 20 års erfaring, har Netron bred kunnskap og erfaring innen informasjonsteknologi og -tjenester. De spesialiserer seg på content marketing, prosjektstyring, design og film, samt strategisk kommunikasjon på digitale flater. Gjennom avdelingen Netron kode lager Netron websider, mer omfattende digitale løsninger og apper.

Hirvi Logo

HIRVI er et fullservice kreativt byrå basert på Østlandet, som leverer grafiske og digitale tjenester.

Vårt team med innovative fagfolk er opptatte av å samarbeide med gode mennesker og spennende bedrifter for å designe og utvikle tilpassede markedsløsninger.

Idyllfestivalen Logo

IDYLL Festivalen er en av Norges største musikkfestivaler. Den avholdes i hjertet av Fredrikstad, på den idylliske øya Isegran. Festivalen ønsker å samle familie, venner og kollegaer med en miks av artister som treffer alle. Festivalen har fri aldersgrense og den sentrale beliggenheten gir den perfekte kombinasjonen av grøntområder og kort avstand til butikker, restauranter og hoteller.

Inlet Logo

Inlet hjelper sine kunder med å automatisere prosessen for bestilling, betaling, aksess og kundekommunikasjon. De tilbyr kundene sine en enkel og helhetlig kundereise for kundens kunder samtidig som vi har en målsetning om å øke marginer og redusere kostnader for utleieaktører.

NLB media Logo

NLB MEDIA AS er et innovativt og nytenkende mediebyrå som brenner for å skape digitalt innhold. Å jobbe med noe man brenner for gjør jobben ekstra drivende. Hvilket gjenspeiler seg i arbeidet vi gjør og resultatene vi skaper.

Eseco Logo

Eseco systems AB er et svenskt IT-selskap med lang erfaring innen systemløsninger for alle typer e-handel. De har over 30 års erfaring med forretningssystemer for e-handel og operer i flere land i Europa. Sammen med Eseco kan vi tilby SMS-løsninger direkte Eseco sitt ERP-system Nemo.

blank

Din bedrift? Ta kontakt i dag!

Ønsker du å bli en av våre samarbeidspartnere?

Vi er alltid på utkikk etter nye samarbeidspartnere. Om du er interessert i å bli forhandler, utviklings- eller integrasjonspartner kan du kontakte oss på info@nullintellipush.com eller ved å fylle ut kontaktskjema.

SMS API

Velg Intellipush som din SMS-Leverandør.

Med Intellipush får du ikke bare en pålitelig og effektiv SMS-tjeneste for kommunikasjon og markedsføring, men også en partner som hjelper deg på veien. Kom i gang med effektiv kommunikasjon i dag!

Kontakt Intellipush SMS i dag