En SMS-gateway er det som tillater bedriften din å sende og motta SMS til kundene dine via APIer. Gatewayen oversetter meldingen slik at den er kompatibel med den mottagende mobiltelefonen. SMS-gateway og API tillater deg å automatisere utsendingen av SMS basert på bestemte aktiviteter. Det kan være SMS-påminnelser, markedsføring, varsler eller oppfølging av kunder. For eksempel kan en SMS sendes automatisk når en pakke er sendt til mottakeren.

SMS + forretningssystem = suksess

Med en SMS-gateway og et API kan du enkelt integrere SMS-plattformen med ditt eksisterende system. Det kan være nettside, CRM-system eller andre essensielle systemer for bedriften din.

De fleste bedrifter som sender ut SMS til kundene sine bruker en SMS-gateway. SMS-gateway er teknologien som gjør masseutsendelse av SMS mulig! Dette gjør det mulig for deg å kommunisere med kundene dine fra én plattform. Si adjø til utallige sider og ulike brukere!

Hvordan fungerer SMS-gateways?

I begynnelsen var SMS-gateways fysisk hardware med SIM-kort. Den tiden er forbi, og dagens gateways er litt mer avansert. I dag fungerer disse gatewayene gjennom et skybasert system og en SMS-API. Gatewayene sender SMSene gjennom et nettverk og det som kalles for et Short Message Peer-to-Peer (SMPP) protokoll.

Hvilken betydning har det for deg?

SMS-gateway gjør jobben enklere både for deg som avsender og for kundene dine. Istedenfor å sende en individuell melding til alle personene registrert i kontaktlisten din, kan du nå sende riktig melding til riktig kunder med et tastetrykk.

SMS-gateways gjør det mulig for deg å sende samme Smstil flere personer, uansett hvor de er i verden. På denne måten kan du sende masseutsendelser, hendelsesspesifikke SMS og SMS basert på kunders handlinger i ett system. SMS-gateway sparer deg for tid, og sørger for at du kan kommunisere med kundene dine nøyaktig når du vil og på den måten du vil.