SMS kommunikasjon

SMS-KOMMUNIKASJON

 

Send meldinger og SMS på dine premisser. Legg i kø, send i fremtiden, send til kontakter og kontaktlister. Med Intellipush velger du en av markedets mest fleksible løsninger for kommunikasjon og SMS markedsføring.

Api Integrasjon

API-INTEGRASJON

 

API gjør det enkelt for bedriften din å integrere SMS i ditt eget system. Vårt nye API er sikrere med OAuth 2.0 autentisering, fullstendig Swagger dokumentasjon og Rest API. Test det ut selv ved å opprette en konto gratis!

Boost din markedsføring –
Effektiv SMS-utsending!

Som en ledende aktør innen SMS-markedsføring og kommunikasjonsløsninger, tilbyr vi et omfattende utvalg av tjenester. Vår SMS-plattform gir deg muligheten til å gjennomføre masseutsendelse av SMS-kampanjer enkelt, og nå målgruppen din med personlige meldinger. Med vår pålitelige SMS-gateway kan du være trygg på at meldingene blir levert raskt og sikkert. Vår brukervennlige SMS-plattform muliggjør sømløs mobilmarkedsføring og automatiserte SMS-kampanjer, og gir en kraftig og effektiv løsning for din bedrift. Hold kontakten med kundene dine gjennom vår SMS-tjeneste og send SMS-varslinger for økt engasjement.

Prøv vår moderne SMS-tjeneste gratis i dag!

SMS markedsføring

Intellipush er en plattform for SMS markedsføring og -kommunikasjon for bedrifter i alle størrelser. Kommuniser personlig og trygt med dine kunder og kontakter enten via vår enkle webplattform eller gjennom vårt API. Du har full kontroll over sendte, mottatte og utgående SMS meldinger. Vi har avtaler med flere integrasjonspartnere som kan hjelpe deg i gang med ditt prosjekt, og integrere dette rett i ditt system.

Med Intellipush velger du en av markedets mest fleksible meldingsløsninger.

Stian Bjørnebekk, Sportmann

«Vi har brukt plattformen til Intellipush aktivt i over fem år, og er veldig fornøyd med tjenesten og kundeservicen vi får. Intellipush lar oss se hvem som åpner linker i meldingene, slik at vi kan se effekten av kampanjene. De er lett å samarbeide med, og de gjør det enkelt å integrere Intellipush med andre systemer.«

__________

Stian Bjørnebekk, Sportmann
Stian Melhus

«Vi har nærmere 200 mennesker hos Blender Collective. Intellipush gir oss en enkel og sikker måte å kommunisere til samtlige av våre medlemmer, med et verktøy som når frem langt bedre enn mailer eller andre kommunikasjonsformer.»

Foto: Marion Fjeldly

__________

Stian Melhus, Blender Collective
Andreas Dovland

«Vi bruker Intellipush på flere måter enn bare SMS markedsføring. For oss er SMS fra Intellipush en nøkkel som forenkler hverdagen til kunder i offentlig og privat sektor. Intellipush gjør det enkelt å sende ut engangskoder som gir adgang og er en viktig del av den automatiserte utleieprosessen vi leverer.»

__________

Andreas Dovland , Inlet

Prøv Intellipush selv!

Ingen månedskostnad, ingen oppstartskostnad. Du betaler kun for sending av SMS! Opprett konto og prøv Intellipush gratis i dag. Du mottar gratis SMS credits, så du kan teste ut plattformen før du bestemmer deg.

Intellipush SMS