Ofte stilte spørsmål

SMS-tjenester er like enkelt som det er komplisert. På en side er det en tjeneste vi alle har erfaring med, enten det er som privatpersoner eller som markedføringsaktører. På en annen side er det komplisert å vite hvordan du skal få mest ut av et så kraftfullt verktøy som SMS. Målet med denne artikkelen er å besvare dine oftest stilte spørsmål om SMS-tjenester slik at du har de beste forutsetningene for å utnytte SMSens fulle potensial.

Administrativt

1. Hvordan bytter jeg passord?

Når du er logget inn på Intellipush, kan du gå på menyvalget “Innstillinger”. Nederst på siden vil du finne muligheten for å legge inn et nytt passord for din konto. Når nytt passord er lagt inn, klikker du på lagre, og du vil få opp en boks hvor du legger inn gammelt passord, for å bekrefte endringen.

 

2. Kan jeg få faktura?

Ja, vi tilbyr fakturering til store kunder med vesentlig volum. Ta kontakt med oss direkte for forespørsel om faktura.

 

3. Hvordan ivaretar Intellipush GDPR?

Intellipush bruker kun informasjonen i systemet for de kundene som har lagt inn informasjonen. Ingen andre kunder får tilgang til denne informasjonen, og denne selges eller distribueres ikke til noen tredjepart. Vi benytter kun nødvendig informasjon for å gjennomføre sending av SMS.

 

4. Hvor lang bindingstid har Intellipush?

Intellipush har ingen bindingstid. Vi tror på at kundene våre blir her som følge av gode priser og god service over tid, og ønsker ikke å binde kundene våre.

 

5. Hva koster Intellipush i måneden?

Intellipush har ingen fast månedsavgift. Det er kun månedsavgift for fakturakunder med spesial-avtaler. Ellers finner du prisene våre her.

 

6. Hvordan oppretter jeg konto på Intellipush?

Klikk “prøv gratis” eller “opprett konto” på forsiden av nettsiden, og fyll inn informasjonen. Deretter sender vi en epost med en link du må bekrefte. Klikk på linken for å godkjenne kontoen og gå videre i registreringen. Kort tid etter vil du motta en SMS med en bekreftelseskode, skriv inn koden for å fullføre registreringen.

Integrasjon med vårt SMS API

1. Kan jeg bli forhandler/partner for integrasjon og videresalg av løsningen?

Ja, vi ser stadig etter nye samarbeidspartnere, og tar gjerne en prat med interessenter på dette. Kontakt oss for å se nærmere på et samarbeid. Klikk her for kontaktinfo.

 

2. Har Intellipush et API?

Ja, vi har et moderne API med OAuth 2.0 autentisering og fullstendig Swagger dokumentasjon . Dette gjør at vi i utgangspunktet kan integrere mot alle mulig løsninger, og disse kan integrere mot oss. Les mer om SMS API her.

 

3. Hvordan kan jeg bruke SMS i WordPress?

Intellipush har et Plugin for WordPress, dette kan installeres enkelt og gjør det mulig å sende SMS direkte fra WordPress. Kontakt oss for mer informasjon!

 

4. Har Intellipush noen integrasjoner klare i dag?

Ja, vi har integrasjoner klare mot WordPress og WooCommerce. Kontakt oss gjerne for bistand med dine integrasjoner. Klikk her for kontaktinfo

 

5. Kan Intellipush integreres med mitt system?

Ja, det lar seg gjøre i de fleste tilfeller. Kontakt oss for forespørsler rundt dette.

Bruk av SMS plattformen

1. Hvilken informasjon skal kontaktlister inneholde?

Du trenger navn og telefonnummer på kontaktene dine for å kunne sende ut meldinger. Du kan velge å inkludere tilleggsinformasjon som e-postadresse, fødselsdag og kundenummer om det er ønskelig. Dersom du ikke har inkludert landskoden i den importerte listen, velges det i menyen under før listen importeres. Du kan importere kontaktlister i en excel-fil eller .xls og .xlsx filer. Du kan importere kontaktene til en ny kontaktliste, eller til en eksisterende liste.

 

2. Hvordan legger jeg sporing på link?

Etter å ha opprettet en konto og logget inn, trykker du på «Ny melding» for å opprette en ny melding. Deretter skriver du inn linken, og eventuelt teksten som skal følge med, og trykker på «Forkort linken». På denne måten får hver link en unik kode som kan spores, uansett hvor mange du sender meldingen til.

 

3. Kan jeg få mitt eget kortnummer?

Ja, det kan vi levere. Kontakt oss for nærmere forespørsel.

 

4. Hvordan fungerer kodeord?

Kodeord gjør det mulig for deg å motta meldinger fra kundene dine. Det fungerer ved at vi registrerer dette hos operatørene på vegne av deg. Du får deretter alle meldinger som blir sendt til kodeordet på det kortnummeret du har registrert kodeordet på, inn i Intellipush. Du kan også få meldingene videresendt til et annet nummer eller løsning.

 

5. Kan jeg legge opp sendinger frem i tid?

Ja, du kan stille inn når du ønsker at dine meldinger skal gå ut. De kan sendes umiddelbart, eller på en dato og klokkeslett du spesifiserer.

 

6. Hvordan kan man melde seg av en liste?

Ved å sende “kodeord” og “Stopp” til nummeret som tilhører bedriften, vil kunden automatisk melde seg av listen og blir lagt i en “svarteliste”. Da må kunden manuelt melde seg inn igjen for å kunne motta meldinger fra bedriften.

 

7. Kan jeg importere kontakter fra et annet system?

Ja, man kan importere kontakter via excel eller csv-liste.

 

8. Kan jeg se status på sendte meldinger?

Ja, du kan se komplett status på alle meldinger ved klikke på menyvalget “meldinger” og deretter velge “Sendte”. Derfra vil du se en liste over sendte meldinger, og kan klikke på meldingen du ønsker å se status på.

 

9. Kan jeg sende filer via SMS på Intellipush?

Ja, du kan laste opp filer og sende disse med en link på SMS via Intellipush. Da får du også oversikt med statistikk på hvem som klikker på linken, og hvem som ikke gjør det.

 

10. Hvordan oppretter jeg en ny kontaktliste?

Ny kontaktliste kan du opprette ved klikke på menyvalget “kontaktliste” og deretter på “ny kontaktliste”.

 

11. Hvordan oppretter jeg nye kontakter?

Nye kontakter opprettes ved å klikke på menyvalget “kontakter” og deretter på “ny kontakt”, evt kan du importere kontakter fra en excel eller csv liste.

 

12. Hvordan sender jeg en melding?

Du må først logge inn, og hvis du ikke har en konto kan du enkelt opprette en. Deretter klikker du på “Ny melding” fra dashbordet for å opprette en melding. Skriv inn teksten, eventuelt legg ved en link (linken kan du legge sporing på) og velg mottaker av meldingen. Du kan også opprette og lagre ulike maler. Du kan velge å sende meldingen med en gang, eller velge å sende meldingene frem i tid. Meldingene sendes på dine premisser.

13. Kan kundene svare på SMS jeg sender ut?

Ja, så lenge du har registrert et kodeord kan kunden svare ved å sende kodeordet + melding til det kortnummeret du har registrert deg på.

 

14. Hvordan kan jeg motta meldinger fra kundene mine?

Du må først opprette et kodeord, deretter kan du be kundene sende SMS med kodeordet til det kortnummeret du har valgt.

Eksempelvis: «*KODEORD* Hei, jeg lurer på om dere har ledig time idag?» Medlingen sendes for eksempel til kortnummeret 1963.

Meldingen vil bli lagt i mottatte meldinger i Intellipush-løsningen, og du kan følge opp kundene derifra. Du kan også få meldingene videresendt til et annet nummer eller løsning.

 

15. Hvordan oppretter jeg kodeord?

Du kan opprette kodeord ved å gå logge inn og trykke på «kodeord Innstillinger» i menyen. Klikk «+ registrer kodeord» og sjekke om kodeordet du ønsker er tilgjengelig, og hvilke kortnummer det er ledig på. Til slutt velger du kortnummeret og registrerer kodeordet og kortnummeret til din konto. Alt skjer automatisk, og vi ordner alt med operatører og andre dette må registreres med.

Vi håper dette besvarer spørsmålene du har om SMS. Hvis du fortsatt sitter på noen ubesvarte spørsmål om SMS-tjenester er det bare å ta kontakt, så kan vi svare deg direkte.